Pavličić: Gradonačelničko mesto stranci s najviše glasova

Predsedništvo Demokratske stranke će o kandidatu za gradonačelnika Novog Sada zvanično odlučivati po raspisivanju izbora.
Predsedništvo Demokratske stranke će o kandidatu za gradonačelnika Novog Sada zvanično odlučivati po raspisivanju izbora.

Budući da izborni sistem nije menjan i da će mesto gradonačelnika pripasti stranci s najviše glasova na sledećim izborima, odgovor na pitanje ko će biti gradonačelnik daće prvenstveno Novosađani, kaže za "Kurir" aktuelni gradonačelnik, Igor Pavličić. Prvi čovek Novog Sada je letos izjavio da mu je ambicija da dobije još jedan mandat kako bi završio započete projekte.

Podsetimo da je potpredsednik DS-a, Bojan Pajtić, ranije za Radio 021 rekao da je zadovoljan radom gradonačelnika Novog Sada, kao i radom većine gradonačelnika iz redova Demokratske stranke. On je objasnio da će o kadrovskim rešenjima za mesta gradonačelnika odlučivati lokalni organi partije, a da će rukovodstvo stranke podržati sve predloge za koje budu smatrali da su dobri.

Kandidaturu za gradonačelnicu, prva je najavila liderka Narodne partije, Maja Gojković. Pretedent na mesto prvog čoveka grada ispred Srpske napredne stranke je Miloš Vučević, a u Ligi socijaldemokrata Vojvodine samo potvrđuju da će imati kandidata za gradonačelnika. Za sada ne otkrivaju da li će to biti, kako se u javnosti spekulisalo, lider te stranke, Nenad Čanak.

  • babuska

    02.12.2011 11:39
    preskup
    Ko te ne zna skupo bi te platio...
  • kupidon

    02.12.2011 11:36
    pred izbor
    a sta ste radili sve ove godine valsti onda,kada ste tek sada poceli sa vasim projektima,pa da pred izbore treba se poakzati malo
  • marina i jovana

    02.12.2011 09:03
    rodni, zar nije dosta!
    evo hronoloski.......90-tih nista nije imao
    u politiku ulazi sa porodicnim stanom i nista vise
    krece prica......4 stana, 2 salasa.....a novacaaaaaaaa....ihahahahaj.......a kum zadovoljan...a novosadjani i njegovi clanovi DS.....opljackani i iznevereni.........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti