Pavličić: "Nakon pobede, još jedan mandat"

Ukoliko Demokratska stranka osvoji većinu na izborima, rukovodstvo ove političke partije predložiće Igora Pavličića za još jedan mandat na mestu gradonačelnika Novog Sada.

Ukoliko Demokratska stranka osvoji većinu na izborima, rukovodstvo ove političke partije predložiće Igora Pavličića za još jedan mandat na mestu gradonačelnika Novog Sada.

Kako tvrdi Pavličić, imajući u vidu rezultate koje su demokrate postigle u pokrajini, nema sumnje da će upravo njegova stranka ubedljivo trijumfovati. Ovo je prvi put da neko iz DS-a javno progovori o tome ko je kandidat demokrata za prvog čoveka Novog Sada posle predstojećih izbora.

Prema njegovim rečima, gradska preduzeća su za vreme njegovog mandata nastojala da se ne bave politikom, već dugoročnom strategijom grada, a svi komunalni problemi u vojvođanskoj prestonici rešavani su sistematski. Pavličić je u intervjuu za Novosti rekao da je pristalica neposrednog sistema izbora za prvog čoveka grada, ali smatra da bi takav sistem trebalo primeniti i na izbor odbornika u Skupštini grada, kako bi takvi izbori označavali pravu volju Novosađana.

Aktuelni gradonačelnik najavio je izgradnju dva nova mosta, računajući da Srbija dobija status kandidata za priključenje Evropskoj uniji, iz čijih fondova planira realizaciju ovih investicija.

  • 07.12.2011 18:48
    kopito za najgoreg gradonacelnika ikada - ever
  • laloš

    07.12.2011 17:41
    JEL TO REPLIKA ŽEŽELJA?JEDVA ČEKAM DA SVE PREŠKRABAM NA IZBORIMA.
  • sinergija

    07.12.2011 15:37
    UPS
    OPa cupa ....ups prvo skoci Igore pa onda reci hop......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti