Otvorena hladnjača na Najlon pijaci

Hladnjača, najveća ovogodišnja investicija "Tržnice", otvorena je danas na Najlon pijaci i služiće za skladištenje poljoprivrednih proizvoda i sve vrste hrane.

Hladnjača, najveća ovogodišnja investicija "Tržnice", otvorena je danas na Najlon pijaci i služiće za skladištenje poljoprivrednih proizvoda i sve vrste hrane.

Ovo je prva hladnjača u zemlji koja je otvorena u sastavu nekog javnog preduzeća, a član Gradskog veća za finansije Živko Makarić rekao je da je želja grada da svoja preduzeća pripremi za tržišne utakmice. "To znači proširivanje usluga koje pruža "Tržnica", ali i nove delatnosti koje će preduzeće obavljati", objasnio je Makarić.

U hladnjači ima mesta za odlaganje 646 pojedinačnih paleta, dok kapacitet u tonama zavisi od vrste robe koja se skladišti. Direktor "Tržnice" Dušan Bajić kaže da je izgradnja trajala dve godine. "Ovakvu hladnjaču nema nijedna tržnica, niti javno preduzeće u Srbiji. Mi smo pioniri u ovom poslu, ali sam siguran da ćemo i preko poslovanja hladnjače ostvariti dobit", poručio je Bajić, dodajući da "Tržnica" nikada ne može biti na teretu građana i grada.

Prema njegovima rečima, još nisu definisali tržišne uslove za izdavanje, jer se čeka reč stručnjaka. "Nama je sada veći interes da se hladnjača koristi i razradi, nego da se zaradi", rekao je Bajić.

  • Djuro

    08.12.2011 08:01
    pionir
    Tacno.Direktor trznice je Titov pionir clan LSV.Radio kao nabavljac u institutu u Sr Kamenici zatim u JKP Putu gde je bio i sef nabavke.Tu je i secer zaradio zbog "papira" ali proslo je .Pa direktor SPENSA koji sad propada a evo i prve hladnjace.Bas me zanima koliki je tal
  • P

    08.12.2011 07:53
    Violinista
    Za koliko je oladio kasu trznice direktor sa ovom investicijom.Inace na najlonu imamo 15 a mozda ni toliko tezgi sa namirnicama kojima treba hladnjaca, i ta roba se prodqaje samo nedeljom.CISTA PLJACKA
    Inace direktor je visoki funkcioner LSV normalno samo iz koristi.
  • Сремац

    07.12.2011 19:13
    ХОЋЕ ЛИ ТО ЛЕТИ ДА ХЛАДЕ ПИВО НА НАЈЛОНУ?
    Коментар је мој да су још један пут УЗАЛУДНО БАЧЕНЕ ПАРЕ.Некада је преко пута Аутовојводине/које такође више нема/ била огромна хладњача Центрославије,коју су упропаштавали до садашњег стања - рушевине.Чији је то интерес.Ко је та фаца и чији је то сада плац?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti