Deca i poznati kitili jelke na Trgu slobode

Učenici novosadskih škola, muzičari, voditelji, sportisti i glumci ukrasili su Trg slobode sa 30 prirodnih jelki, koje će posle Nove godine biti zasađene ispred škola, vrtića i drugih ustanova.
Učenici novosadskih škola, muzičari, voditelji, sportisti i glumci ukrasili su Trg slobode sa 30 prirodnih jelki, koje će posle Nove godine biti zasađene ispred škola, vrtića i drugih ustanova.

Jelke su između ostalih kitili Momčilo Bajagić Bajaga, Ivan Ivanović, Siniša Mihajlović, Vasa Mijić, Andrija Gerić, Ivana Španović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.

Jelke sa busenom koje su kitila deca, pripašće novosadskim školama, vrtićima i drugim ustanovama, a jelke koje su ukrasile poznate ličnosti biće prodate. Sav prihod biće uplaćen na humanitarni račun "Novi Sad srcem".

  • vaspitačica

    22.12.2011 10:45
    Dece nema na slikama jer su deca iz vrtića došla u centar u 11 h, da bi im tek onda saopštili da je kićenje jelki pomereno za 13h ! Tako su se mališani po "divnom" vremenu džabe prošetali. O tome kakav su utisak poneli zbog ispale gradonačelnika, bolje da ne pišem...
  • boco

    21.12.2011 19:01
    politika ??
    Sramota da nista ne moze da prodje bez politike.
    Deca su i ovaj put u drugom planu.
    Cim se tu spominje rodni, ivan ivanovic tu nesto nije u redu.
  • Begecka nana

    21.12.2011 17:46
    Molim novinare da istraze ko će to da plati? Da li ovi "popularni" likovi to rade iz dosade, ili ce im biti isplacen debeli honorar?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti