021 omiljenija lokalna, S nacionalna radio stanica

Radio 021 je i dalje omiljenija lokalna radio stanica u Novom Sadu.
Radio 021 je i dalje omiljenija lokalna radio stanica u Novom Sadu.

Istraživanja agnecije Skan pokazuje da 7,8 odsto Novosađana, Radio 021 navodi kao radio stanicu koju najradije prati. Po popularnosti među novosadskim radio stanicama slede As (6,3)  i Radio Novi Sad (5,6), dok se od nacionalnih, najradije sluša S radio (15,2).

Kada je reč o televizijskim programima, ispitanici kažu da najradije prate Prvu (22,8), koja je u odnosu na prošlogodišnja istraživanja, s televizijom Pink zamenila treće mesto. Pink najradije prati 12,3 odsto Novosađana, što je skoro duplo manje u odnosu na prošlu godinu. Dva programa RTS-a (21,8) su i ove godine na drugom mestu na listi omiljenih kanala među Novosađanima.

Od dnevnih novina, najredovnije se čita Blic (17,1), a slede Dnevnik (9,2) i 24 sata (7).

  • Milenko

    28.12.2011 15:20
    NAJBOLJI STE !!!
    Imate najboljeg urednika i najbolje novinare.Prosli ste i izdrzali sve napade.Onaj Sovij,nije novinar,on je novinarcina.
  • Lala1

    28.12.2011 10:42
    Od poverenja
    Radio 021 je medijska kuca od poverenja. Koliko sam primetio ovo istrazivanje se odnosilo samo na anketirane gradjane na teritoriji novog sada i srbije, a kada bi anketirali i one gradjane koji vas slusaju putem interneta, radio 021 bi se nasao u samom vrhu.

    Nemoj te se menjati, najbolji ste :))
  • Bane

    28.12.2011 10:10
    Iskreno, Vaš radio skoro nikad nisam slušao, ali zato sam na ovom sajtu redovan :)

    Iako radio B92 nije iz NS-a, kod mene je najslušaniji.

    @V u pravu si.. Taj radio "S" je previše komercijalan, ponekad me podseti na RTV Pink iako ne puštaju turbo-folk.



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.