O budžetu i građanima Bocki na sednici Skupštine grada

Na poslednjoj ovogodišnjoj sednici Skupštine grada, odbornici će se u sredu izjasniti o gradskom budžetu za narednu godinu.
Na poslednjoj ovogodišnjoj sednici Skupštine grada, odbornici će se u sredu izjasniti o gradskom budžetu za narednu godinu.

Predlog je da budžet bude 22 milijarde dinara ili nešto više od 210 miliona evra. Predviđeni deficit je 4,7 milijardi dinara. Predsednik skupštine, Aleksandar Jovanović, rekao je da je budžet takav pre svega zbog ekonomske krize i da nije onoliki koliki bi gradske vlasti želele. On smatra da je i ovaj budžet podređen razvoju oronule komunalne infrastrukture i kapitalnim investicijama, kao i podršci javnim i javno komunalnim preduzećima. Prema najavama Jovanovića, na dnevnom redu biće više od 80 tačaka, između ostalog i informacija o nedavnom upadu grupe građana Bocki u skupštinsku salu.

Stanovnici Bocki su za sredu najavili da će se okupiti ispred Skupštine grada. Oni, podsećamo, traže da odmah počne izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u tom naselju, dok gradski čelnici navode da se prvo mora obaviti istraživanje klizišta.

  • 28.12.2011 07:24
    Ma kakve Bocke, ima toliko stvari koje treba uraditi u Novom Sadu pre nego graditi kanalizaciju na klizistu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti