Besplatan parking za vreme praznika

Parkiranje će tokom novogodišnjih praznika u celom gradu biti besplatno, najavljuju iz novosadskog "Parking servisa".
Parkiranje će tokom novogodišnjih praznika u celom gradu biti besplatno, najavljuju iz novosadskog "Parking servisa".

Kako za 021 kaže portparolka ovog preduzeća Jasna Kovčin, bilo bi dobro kada građani ne bi bez preterane potrebe išli kolima, kako bi bile izbegnute gužve na parkiralištima.

"Prvog, drugog i trećeg januara, kao i za pravoslavni Božić nećemo naplaćivati parkiranje u gradu, ali će za novogodišnju noć dežurati ekipa službe pauka. Takođe, poručujemo Novosađanima koji će Novu godinu čekati u centru da ne idu kolima bez preke potrebe kako se ne bi stvarale saobraćajne gužve", navodi portparolka "Parking servisa".

U ovom preduzeću kažu da, osim najavljenog širenja plave zone na ulice oko Sajmišta, neće biti novih iscrtavanja parkinga u gradu. (M.S.)

 

Ovu vest možete pogledati u satiričnoj verziji Teleplova.

  • @ Tiberijus

    31.12.2011 11:43
    Zato što je to državni praznik. Kao što je Katolički božić državni praznik u svi državama sa većinskim katoličkim stanovništvom ili onim delom pravoslavnih koji božić slave po gregorijanskom kalendaru. Takođe je Bajram neradni dan u svi islamskim zemljama.
    Nadam se da sam ti objasnio, mada su to mogli i mama i tata da ti objasne. Ne razumem zašto deci daju pristup na forume bez ikakvog nadzora.
  • El Jefe

    31.12.2011 09:54
    Jeadan dan za dzabe a cele godine za pare
  • Milan II

    31.12.2011 08:06
    Novogodišnja čast
    Parking servis nas časti parkiranjem za novogodišnje praznike. Od kuda odjednom tolika velikodušnost? Odgovor je jednostavan- oni sami ne rade za praznike!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti