"Eksploited" na Egzitu

Britanski pank sastav "Eksploited" najavio je da će svirati 10. jula na "Egzitu".

Čuveni britanski pank sastav "Eksploited" (Exploited) najavio je da će u okviru evropske turneje svirati 10. jula na muzičkom festivalu "Egzit".

Prethodno, "Eksploited" su pokušali da sviraju u Srbiji u novembru 2005. godine, ali je njihov koncert u rasprodatom Studentskom kulturnom centru Beograda prekinut posle tri pesme kada je neko iz publike bacio suzavac u dvorani.

Bend iz Edinburga je potom najavio dolazak u Srbiju u leto 2008. godine, ali se to izjalovilo pošto je otkazan preambiciozno planirani petodnevni metal festival "Kasl fest" u Smederevu.

Škoti su se pročuli prvencom "Punk's Not Dead" (1981) i drugim albumom "Troops of Tomorrow" (1982), koji danas slove za klasike panka. Pevač Vati Bjuken je, uz izuzetno česte promene ostatka postave, nastavio da radi pod firmom "Eksploited" sve više unoseći metal elemente u zvuk, posebno od albuma "Death Before Dishonour" (1987).

  • deran

    12.03.2010 12:45
    omladinci
    Naravno, dovode sve same bendove u cvetu mladosti i na vrhuncu slave. Bože me sačuvaj koji "menadžeri". Ove više ne slušaju ni drugari...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti