Rupe čekaju lepše vreme

Saniranje rupa na novosadskim ulicama prekinuto je zbog niskih dnevnih temperatura.

Saniranje rupa na novosadskim ulicama prekinuto je zbog niskih dnevnih temperatura.

Prema rečima portparolke JKP "Put" Jelene Stojsavljević, prošle sedmice krpljene su ulice prvog prioriteta i trase kojima prolaze autobusi gradskog prevoza.

"Osim hitnih inspekcijskih naloga, radilo se u ulicama Cara Lazara, Jevrejskoj, na Bulevaru oslobođenja, Cara Dušana, Vojvode Bojovića, Narodnog fronta, Ive Andrića, Mihajla Pupina, Bajči Žilinskog, Kornelija Stankovića, Rumenačkoj i Kralja Petra I", kaže Jelena Stojsavljević za Radio 021.

Iznos od 105 miliona dinara, koliko je ove godine  preduzeće dobilo iz budžeta za ove namene, nije dovoljan za ozbiljniju sanaciju novosadskih saobraćajnica, tako da će se i dalje samo krpiti rupe. Ove godine opet se pravi elaborat o stanju ulica, a nakon toga se očekuje da Grad izdvoji još novca za najugroženije kolovoze.

  • Nole

    10.03.2010 16:09
    Ovi nisu u stanju ni da održavaju puteve koje je izgradila Marija Terezija. Pogledajte na šta liči pu na Banstolu, rupa do rupe, vozači voze 20 na sat. I da hoćeš ne možeš ih izbeći. Evropo dođi i pogledaj.
  • 10.03.2010 12:36
    cekaju da pretekne para od exita
  • Jovan

    10.03.2010 12:35
    Rimljani su pravili bolje puteve od nas...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti