Kamenjar dobija javnu rasvetu

Kamenjar bi u drugoj polovini godine, trebalo da dobije javnu rasvetu.
Kamenjar bi u drugoj polovini godine, trebalo da dobije javnu rasvetu.

Pomoćnica direktorice Zavoda za izgradnju grada, Zorica Ninić Stupar, kaže za Radio 021 da su pripreme za ovaj posao uveliko u toku.

"Pošto smo imali veoma veliki broj opravdanih zahteva građana za izgradnjom javnog osvetljenja, mi smo pristupili početnim aktivnostima za pripremu projektne dokumentacije", kaže Zorica Ninić Stupar. Priprema projektne dokumentacije trebalo bi da bude završena u prvoj polovini godine, a potom bi usledio rad na terenu.

I dok je postavljanje javne rasvete na Kamenjaru rešeno pitanje, ostale investicije na komunalnom opremanju ovog mahom nelegalno izgrađenog naselja, nisu izvesne. (D.S.)

  • 10.01.2012 11:38
    Kasno Dimčetu struja stiže kada mu je žena pobegla!
  • TELEP

    09.01.2012 15:54
    NELEGALNI
    Stari Kamenjar koliko znam ima dozvole za vikend naselje, a * DOLINA LOPOVA * je totalno nelegalno naselje koje su napravili kriminalci koji su zasticeni kao BELI MEDVEDI. Jos za vreme Slobe su zidali i gurali pare u dzep raznim GLAVONJAMA a posle DOS-u itd. Neka Forkapa malo ispita odakle im pare za za tolike kuce tj. neka se konsultuje sa Homenom ili Malovickom. BANDA RASPUSTENA.
  • Lucia

    09.01.2012 09:37
    hm
    Mogli bi u Kamenicu, naselje Paragovo dovesti recimo asfalt za pocetak..o kanalizaciji da ne govorimo..a radi se o naselju koje se pretezno legalizovalo i platilo komunalije, onda kad su se jos placale, bez ovih sadasnjih popusta..
    Samo sto tamo nema "zverki" kao na Kamenjaru..ali zato nam gradska vlast zna adrese kad treba slati propagandne pamflete i hvalospeve sta su dosad napravili..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti