Spensu ponovo prete restrikcije

Zbog toga što novac koji dobijaju od Grada nije ni izbliza dovoljan da se podmire troškovi sportskih klubova koji besplatno koriste Spens, može se ponovo dogoditi da taj Centar ostane bez struje i grejanja, upozorio je direktor Boris Barjaktarović.

Zbog toga što novac koji dobijaju od Grada nije ni izbliza dovoljan da se podmire troškovi sportskih klubova koji besplatno koriste Spens, može se ponovo dogoditi da taj Centar ostane bez struje i grejanja, upozorio je direktor Boris Barjaktarović.

"Klubovi će nastaviti da treniraju pa će verovatno naši dugovi i dalje rasti, a to znači da ćemo u jednom momentu doći u situaciju da nam ponovo, ako ne budemo mogli da plaćamo, isključe struju. Jer mi, da bi pustili klub unutra, moramo da uključimo svetlo, moramo da ugrejemo vodu za tuširanje sportista, dakle, moramo da trošimo energente", kaže Barjaktarović.

Prema njegovim rečima, prošle godine je račun za treninge i utakmice klubova bio 123 miliona dinara, a Grad je iz budžeta za ovu godinu izdvojio svega 63 miliona.

Spens je od grada dobio za 2012. godinu novac za tekuće subvencije, ali ne i za kapitalne investicije. Barjaktarović dodaje i da nije realno očekivati da će centar ove godine ostvariti veće prihode od poslovnog prostora, zbog najavljenog produbljivanja ekonomske krize.

Ovu vest u satiričnoj verziji možete pogledati u novoj epizodi Teleplova "Zimsko-poslovni centar Spens".

  • 10.01.2012 07:09
    http://www.youtube.com/watch?v=5jW_sAi11F8
  • mrva

    10.01.2012 00:05
    da se malo ekonomise sa tom energijom a ne kao da nas gejziri greju! posle bazena kada se tusiras mozes da potrosis (bukvalno)tonu vrele vode, dok ne pocrvenis kao rak il ne padnes u nesvest. Taj energetski trosak ne moze da pokrije ni ulaznica! isti je slucaj po celom spensu, konkretno znam da je isto na hokeju u svlacionicama.. svojevremeno smo se tusirali sat posle treninga vrelom vodom.. ljudi koji dodju sa strane se cude tome, pa kako i ne bi, samo se mi rasipamo a najmanje imamo!
  • Ljuska bez kikirikija

    09.01.2012 22:23
    Boze oce l skoro izbori da se resimo bede!
    Zutica je bolest Prljavih ruku!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti