Od danas još jedan šalter za registraciju kola

Danas je u šalter sali Policijske uprave u ulici Kralja Petra I počeo sa radom još jedan fotoboks za registraciju vozila za koji se termini mogu zakazati putem interneta.

Danas je u šalter sali Policijske uprave u ulici Kralja Petra I počeo sa radom još jedan fotoboks za registraciju vozila za koji se termini mogu zakazati putem interneta.

Sa dva fotoboksa za prijem zahteva trebalo bi da se bar delimično smanje gužve. Međutim, i jutros je pred otvaranje šaltera bilo više desetina ljudi koji su stajali u redu i čekali da dobiju broj.

Građani on line termin za predaju dokumenata mogu zakazati na sajtu www.euprava.gov.rs. Termini se zakazuju za narednih 14 dana i u tom intervalu moguće je zakazati samo jedan termin.

Prilikom dolaska, u zakazano vreme, neophodno je doneti sva potrebna dokumenta i dokaz o uplati takse.

  • ja

    10.01.2012 08:22
    ljudi, muz obavio registraciju za 5 minuta, zakazao putem neta...prvo je imao termin za 19. pa kad su otvorili jos jedan salter za on line zakazivanje zakazao za 10, dosao ranije i pre zakazanog termina obavio i dobio saobracajnu i registraciju..registracija istekla 9..idila kaze i jos pride nikog na ovim salterima..a ispred supa se tuku za broj..naravno i on krenou preko agencije,unapred pitao jel obavljaju i sup kazu da...na kraju uzeli 900 dinara za uslugu i rekli mu da ide da sam ceka..ranije nije mogao da registruje jer je u tih 30 dana bio strajk..pretpostavljam da su guzve jos uvek upravo zbog tog strajka i sto jos uvek kola nisu registrovali ovi sto im je istekla registracija..pretpostavljam kada ne bude vise repova da ce i ovo biti ok..
  • neka

    10.01.2012 01:02
    Pitanja
    1.fotoboks da li se to odnosi za vozacke dozvole
    ili saobracajne dozvole-saobracajna dozvola
    NEMA fotografije

    2. zasto naglasavati NS3 NS4

    ipak sve u svemu bilo je bolje pre sadasnjeg ministra policije
  • Lokalni Triciklista

    09.01.2012 22:25
    Sramota!!!
    Ivica je mozda vratio ugled miliciji , ali dostojanstvo gradjana je potpuno baceno u blato ovakvim tretmanom!
    A da podsetim.... glasaju gadjani a ne ugledni policajci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti