17 kazni za prodavce cveća

Komunalni inspektori napisali su 17 mandatnih kazni za nelegalnu prodaju cveća na ulicama za 8. mart.
Komunalni inspektori napisali su 17 mandatnih kazni za nelegalnu prodaju cveća na ulicama za 8. mart. Glavni komunalni inspektor, Srđan Jakovljev, kaže da su jednu kaznu i naplatili, a u sedam slučajeva su prodavcima oduzeli robu.

On ističe da je ove godine bilo manje nelegalnih prodavaca jer je Grad odobrio da se u centru postave besplatne tezge. Iako su one bile predviđene za prodavce sa registrovanim radnjama i ostali su tu mogli da prodaju svoju robu.

Jakovljev je za Dnevnik rekao da su se prodavci izveštili i da sada cveće prodaju sa parkinga, gde im komunalna inspekcija ne može ništa, jer je taj prostor u nadležnosti "Parking servisa".

  • sale

    11.03.2010 13:38
    udri
    udri po sirotinji-kao super hik.
    uzmi siromasnjma i daj bogatima.
    gde ste inspektori kod matijevica,jankovica,aleksandra itd?
  • Zoli

    11.03.2010 08:20
    Ćao inspektore
    Pa jel moguće da nas smatraju tolikim idiotima???? Cveće prodaju sa parkinga a to je u nadležnosti PS hahahahaha. Pa ne mogu da verujem prvo da je on to rekao a drugo da ste vi objavili ovakvu bezočnu laž i glupost pa ko je viša instanca Inspekcija ili JKP??? Pa pauk radi po nalozima inspekcija i policije i nosi kola. Gospodine "neverovatni" Jakovljev pa jel to znači da ste ih kažnjavali na trotoaru samo. Sad kad se PS naljuti ima svu sivu ekonomiju da istera na kolovoz, al tamo je nadležan JKP Put. A ako prodaju sa prozora verovatno je nadležan JAT.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti