Matijević pretio vlasniku štamparije?

Vlasnik štamparije "Grafoprodukt" Nebojša Rađenović tvrdi da je dobijao preteće pozive od vlasnika industrije mesa "Matijević", Petra Matijevića.        

Vlasnik štamparije "Grafoprodukt" Nebojša Rađenović tvrdi da je dobijao preteće pozive od vlasnika industrije mesa "Matijević", Petra Matijevića.

Rađenović za Radio 021 kaže da su pretnje počele prošle srede, kada mu je preko telefona Matijević rekao da ne objavljuje časopis "Tabloid".

"U časopisu su bili napisi o poslovanju mesare "Matijević". Ja kao štampar nemam nikakvog uticaja na ono što se objavljuje u časopisu, niti je moje da cenzurišem i kontrolišem ko o čemu piše. Matijević je pretio meni i mojoj porodici da će zatvoriti štampariju ako se ti tekstovi pojave u četvrtak na kioscima", rekao je Rađenović.

Rađenović se obratio policiji koja mu je, kako kaže, pružila zaštitu i započela istragu.

U Industriji mesa "Matijević" tvrde da su neistiniti navodi vlasnika "Grafoprodukta" da mu je Petar Matijević pretio. Kako piše u njihovom saopštenju, oni će svim legalnim sredstvima zaštititi interes kompanije.

  • vera.vojvodic48@gmail.com

    25.09.2014 10:41
    oteto prokleto!
    Spram bogatstva malo ljudi zaposljava bice da rade po 24 sata dnevno za sitne pare. Manite se vise velicanja bogatasa na tudjoj su nesreci pravili sebi profit-srecu i zato odreda sve i jednog u ovoj nasoj Srbiji ne postivam a pogotovo ne one koji ne mogu da se pohvale da su neko koleno koje je nastavilo sa radom tih predaka. Verujem samo seljaku oni su ostali svoj na svome i to vekovima ali i to ce Arapi i vodja da im otme kao sto je oteo penzije i plate
  • ja

    14.02.2011 16:03
    treba..
    treba pobiti takve idiote koji ljude truju gm hranom..
  • dragan jaric

    11.04.2010 15:35
    Vi, koji ništa u životu niste postigli, zapitajte se koliko imate godina i šta ste uradili za ovo društvo, za ovu državu, za sebe. Pljujete ljude koje ne poznajete, naravno pljujete po sebi. Čovek napravio imperiju, nema mu ravnog u čitavoj našoj zemlji, zapošljava oko 2000 ljudi, uredno plaća poreze i vi delom živite od njegovih para. Treba da se stidite što za jednog uspešnog Srbina koji ulaže u našu zemlju tako nešto komentarišete...Prestanite da se bavite tudjim uspehom i predjite na svoj neuspeh...Nesposobnjakovići tako pričaju, siguran sam da niko od Vas nema ni 1000 eura u džepu....i Vi ste uspešni....i dajete sebi za pravo da komentarišete legendu Srbije...Argumenti kažu sve, ako ste uspešniji od njega, komentari su na mestu, ako niste, pognite glave na ove Vaše komentare i krenite već nešto da radite....jer samo ko radi, taj i zaradi........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti