Uskoro nova kuća u Laze Telečkog

Zgrada u ulici Laze Telečkog 17 uskoro treba da bude obnovljena, a investitor prikuplja dokumentaciju kako bi obnovio ovaj objekat koji je u veoma lošem stanju.          
Zgrada u ulici Laze Telečkog 17 treba da bude obnovljena.

Kako je za Radio 021 rekla Slavica Lazov iz Građevinske inspekcije, investitor prikuplja dokumentaciju kako bi obnovio ovaj objekat jer je u veoma lošem stanju.

"Investitor je sam podupreo objekat i sam je obeležio opasnost za život i zdravlje prolaznika. Dok ne prikupi svu potrebnu dokumentaciju on je morao obeležiti ovaj objaket da može biti opasan za prolaznike, što je on i učinio", rekla je ona.

S obzirom da se ovaj objekat nalazi u veoma lošem stanju, da vlasnik zgrade nije sam počeo rekonstrukciju, to bi uradila inspekcija.

Svi objekti koji se nalaze u užem centru grada ne smeju se rušiti, već se mogu samo delimično ili totalno rekonstruisati, ukoliko je to potrebno.

  • Ivana

    12.03.2010 08:05
    samo za redakciju
    Kaze se podupro, a ne podupreo, ma kako rekla Slavica Lazov

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti