Veternik će konačno dobiti kanalizaciju

Počela je izgradnja kanalizacije u Veterniku. Reč je o izgradnji kolektora sa crpnim stanicama u Ulici Dragoslava Srejovića.

Počela je izgradnja kanalizacije u Veterniku. Reč je o izgradnji kolektora sa crpnim stanicama u Ulici Dragoslava Srejovića.

Ovaj kolektor biće izgrađen u dužini od oko 2.250 metara, a crpne stanice povezaće novu mrežu sa postojećim kanalizacionim sistemom Novog Sada. "Kao što smo nedavno i najavili kada su počinjali radovi u Sajlovu, kreće rešavanje problema sa nedostatkom kanalizacije i u Veterniku. Reč je o velikoj investiciji, koja će doprineti da uslovi za život u tom naselju budu bolji", rekao je gradonačelnik Igor Pavličić.

Izgradnja kolektora sa crpnim stanicama osnovni je preduslov za izgradnju sekundarne kanalizacione mreže u naselju Veternička rampa, kao i u ulicama severno od Novosadskog puta.

  • 15.01.2012 10:45
    Ma ništa im ne verujem!
  • Maki

    15.01.2012 09:45
    Tko je bilo i u Rumenci pred izbore za Mesnu zajednicu.Masine su bile aktivne nekoliko dana pred izbore,a vec dan nakon okoncanih izbora su se povukle.
  • F89

    14.01.2012 19:57
    Taman za fekalije zvane nscz...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti