Maškarada 21. februara

Karnevalska manifestacija "Maškarada", kojom se, kao i svuda u svetu, ispraća zima, biće održana 21. februara, a krenuće od Muzeja Vojvodine.

Karnevalska manifestacija "Maškarada", kojom se, kao i svuda u svetu,  ispraća zima, biće održana 21. februara, a krenuće od Muzeja Vojvodine.

Namera organizatora je da najbolji kostimi i kostimirane grupe predstavljaju Novi Sad na karnevalima u Srbiji i inostranstvu. Muzej Vojvodine, tradicionalno od 1995. godine, organizuje karnevalsku svečanost u centru Novog Sada. Karnevalska povorka će se kretati od Muzeja u Dunavskoj 37 i proći kroz centar, a završna priredba će se održati na Spensu, gde će biti izabrane najbolje maske i kostimi.

Muzej poziva sve zainteresovane, a posebno škole i organizovane grupe, da naprave kostime i maske i priključe se "Maškaradi", karnevalu radosti, kojim će biti ispraćena zima i pozdravljen dolazak proleća.

  • Пера

    07.02.2012 09:04
    Машкарада
    Зар ју немамо сваки дан?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti