Međugradski prevoz kasni, pojedini polasci otkazani

Snežne padavine i niske temperature utiču na otkazivanje pojedinih polazaka u međumesnom autobuskom saobraćaju, te na kašnjenje autobusa i vozova.
Snežne padavine i niske temperature utiču na otkazivanje pojedinih polazaka u međumesnom autobuskom saobraćaju, te na kašnjenje autobusa i vozova.

Vozovi koji saobraćaju u lokalu kasne u proseku 100 minuta, dok brzi vozovi nemaju velikih kašnjenja, kaže Zoran Vidaković sa Železničke stanice. On dodaje da se saobraćaj bezbedno odvija, a da kašnjenja uzrokuje sporija vožnja, koja se zbog hladnoće mora prilagoditi stanju pruge.

Kada je reč o autobusima, najkritičniji su polasci iz Sombora, a prevoznici koji voze iz Beograda stižu sa manjim zakašnjenjem, kaže za "Dnevnik" Jasna Pejanović sa Međumesne autobuske stanice.

Pojedini polasci iz Sombora juče su bili otkazani, a autobusi koji su saobraćali iz pravca ovog grada ka Novom Sadu kasnili su i do 90 minuta. "Bečej prevoz" je otkazao pojedine polaske, a kašnjenje ovog prevoznika svodilo se na pola sata.

Autobusi na redovnoj liniji od Novog Sada do aerodroma "Nikola Tesla", koju održava GSP, neće prevoziti putnike do četvrtka 9. februara.

  • jova limanac

    07.02.2012 08:36
    Čekaj, ako vozovi normalno voze 30km/h, sad kad je hladno voze sporije? 10-15km/h? "Izvinite, idem malo napolje da prošetam, sačekaću vas na sledećoj stanici" :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti