U Pozorištu mladih toplo tek dogodine

Predstave u Velikoj sali Pozorišta mladih nastaviće da se igraju već za vikend, iako problem grejanja u ovom teatru još uvek nije rešen.
Predstave u Velikoj sali Pozorišta mladih nastaviće da se igraju već za vikend, iako problem grejanja u ovom teatru još uvek nije rešen.

Kako za 021 kaže direktor Pozorišta mladih Zoran Đerić, radijatori će grejati punom parom ali ostaje problem izolacije, sa kojom ovaj teatar kuburi već godinama.

"Radijatori su pregledani, tako da su oni sada osposobljeni da greju. Međutim, mi imamo drugi problem – holovi su veliki i izolacija je loša, tako da i kad grejanje radi punim intenzitetom, u Velikoj sali i u holu je uvek hladno", navodi Đerić.

Finansijskim planom ovog pozorišta je predviđena nabavka opreme za grejanje koja bi ove godine trebalo delimično da reši problem hladnog gledališta. Đerić dodaje da će rešenje za lošu izolaciju najverovatnije morati da sačeka sledeću sezonu. "Mi ćemo ponovo konkurisati sledeće godine za sredstav neophodna za sređivanje izolacije za prostor iza scene, koji može da se sredi. Ove godine ti problemi će biti rešeni delimično, ali trudićemo se da sredimo ono najneophodnije", kaže direktor Pozorišta mladih u izjavi za Radio 021.

Podsetimo, u ovom teatru su zbog niskih temperatura još pre nedelju dana otkazane sve predstave koje se igraju u Velikoj sali. Za vreme najhladnijih dana živa na termometru u Velikoj sali nije prelazila 12 stepeni, a još hladnije je bilo iza bine gde glumci čekaju na ulazak na scenu. (M.S. - miodrag@021.rs)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti