Odloženo uklanjanje reklama

Uklanjanje reklamnih tabli i panoa odloženo je za najmanje dve nedelje.

Uklanjanje reklamnih tabli i panoa odloženo je za najmanje dve nedelje.

U komunalnoj inspekciji kažu da su oni spremni za akciju, ali da će sačekati konačni dogovor grada i preduzetnika oko visine taksi. Prema procenama, na novosadskim fasadama ima oko 5.000 reklama, od čega je već izdato oko 600 rešenja o uklanjanju reklamnih površina.

Kada komunalna inspekcija započne uklanjanje ovih reklama i panoa, smatraju da će moći da ih skidaju 10 do 15 komada dnevno.

  • Frizzle

    17.03.2010 13:28
    i ja
    Ja se toplo nadam potpuno isto što i Nemanja S... Kao i za sve ostalo, rezultat će verovatno biti "negde između", ovaj put između profita i smisla.

    No, nema veze, može to i mnogo gore... :)
  • bb

    17.03.2010 13:27
    skandal
    Skandalozno je i pomišljanje na skidanje reklama, a jadno je to što neke birokrate pokušavaju sebi obezbediti platu tako što uzimaju od onih koji zaista nešto rade. Ovo je grad i logično je da postoje reklame, bez obzira na to da li se one nekome sviđaju ili ne.
  • nemanja s

    17.03.2010 10:20
    pitam se pitam
    mene bas zanima kako ce sve ovo da se zavrsi. ok, kad se dogovore oko visine takse, sta ce se dogoditi? da li ce oni koji plate taksu moci da zadrze svoje grozne reklame ili ce postojati neka pravila o velicini, polozaju, estetici... ja se toplo nadam da gradu nije bitno samo da uzme pare nego da bar malo sredi to ruglo. kod nas na limanu je majstor (ili majstorica) na celom donjem spratu fasade lepo ispisao reklamu za kozmeticki salon. i sta sad? plati 5.000 dinara i ostane fasada u njegovom vlasnistvu? ako je tako, mogu li ja za 5.000 dinara na fasadi zgrade u kojoj zivim da nacrtam sliku svoje zene u toplesu? pa da uzivamo... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti