Taksisti sutra šetaju

Protestna vožnja taksista održana je u utorak, ali bez velikog efekta, budući da se niko od gradskih čelnika nije obratio štrajkačima.
Protestna vožnja taksista održana je u utorak, ali bez velikog efekta, budući da se niko od gradskih čelnika nije obratio štrajkačima. Radoslav Krstić iz taksi udruženja "Vojvođani" kaže da će zbog toga u četvrtak taksisti protestovati još jednom, ali ovaj put peške."Protestnu šetnju smo prijavili za četvrtak, okupljanje je ispred sindikata na Bulevaru Mihajla Pupina. Odatle će između pet i šest stotina taksista ići na Trg slobode, ispred Gradske kuće", najavio je Krstić. Skup je zakazan za 10 časova, a Krstić ističe da će protestovati na ovaj način da ne bi uznemiravali građane i ometali saobraćaj zbog nečega za šta je kriva lokalna vlast. Taksisti traže od gradskih vlasti da uklone divlje taksiste sa novosadskih ulica, da oni koji voze najmanje 10 godine ne moraju da polažu ispit iz poznavanja grada, kao i da im se reprogramiraju oni dugovi za koje nisu jedini krivci.
  • gradjanka

    17.03.2010 11:34
    pa ajde onda da ni mi ostali ne placamo porez i doprinose pa da onda tako par godina se otimamo pa da onda krenemo u setnje zakrcivanje unistavanje ometanje i slicno...
    a da ne spominjemo koliko se u poslednjih 10 godina grad prosirio i promenio
    nek polazu parcijalno nove delove
    ne vredi njima ona sprava sto navodi vozaca i u to treba znati gledati
  • Dziber

    17.03.2010 11:33
    Neka setaju
    Dok Krstic,Sormaz i Grba setaju,ostali neka rade! Ima li u ovom gradu jos neko osim ovih likova!? Radite i pustite druge da rade! muka nam je vise od svega,jos samo vi da nam zagorcayte zivote!
  • Kapisla

    17.03.2010 06:40
    A mi da ponesemo:
    Mućkove, jogurt, truli paradajz, usmrđene viršle, užeglu slaninu, buđav lebac, bakalar ispod balege...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti