Od danas ponovo besplatne karte za plivanje i klizanje

Novosadska toplana od danas ponovo deli besplatne ulaznice za plivanje i klizanje na Spensu.

Novosadska toplana od danas ponovo deli besplatne ulaznice za plivanje i klizanje na Spensu.

U opticaju je 100.000 karata. Korisnici koji imaju zlatnu kuglicu na računima objedinjene naplate, odnosno redovno plaćaju svoje račune u poslednjih šest meseci, imaju mogućnost svakodnevnog korišćenja bazena i ledene dvorane zajedno sa svojim porodicama, a ostali potrošači ovu pogodnost  mogu da koriste jednom nedeljno.

Besplatne ulaznice se mogu preuzeti u Korisničkom centru Toplane na prvom spratu Spensa svakog radnog dana od 8 do 19.30 i subotom od 9 do 13 časova, uz dokaz da je plaćen poslednji račun za komunalije.

Prva akcija nagrađivanja redovnih platiša besplatnim ulaznicama čime je realizovan deo sporazuma o reprogramu duga između Toplane i Spensa okončana je pre dva meseca. Tada je ovu mogućnost iskoristilo oko 50.000 Novosađana.

  • nx

    13.03.2012 14:36
    UA
    TOPLANA!
  • mita

    12.03.2012 16:58
    bravo
    treba da zahvale toplani sto je pristala da na ovaj nacin da prebijaju dug! a ovi sto se bune garant ne znaju ni da plivaj! sve pohvale za toplanu!da su nam sva preduzeca ovakva svi bi lepse ziveli!
  • IV

    12.03.2012 09:16
    Noooou
    Pridružujem se kolegi iznad! Pojačano hlorisanje vode, prljavština na mnogo većem nivou nego obično i gužva u pm! Stop besplatnim kartama da se na bazen moze ici ko čovek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.