LSV, SPO i Igić prekrečili rođendansku čestitku Mladiću

Omladinci Lige socijaldemokrata Vojvodine i Srpskog pokreta obnove danas su prekrečili grafit koji su pripadnici ekstremističkog pokreta SNP "Naši"  sinoć napisali na fasadi zgrade na Bulevaru oslobođenja 23, na istom mestu gde je nedavno prekrečen i mural sa likom Ratka Mladića.

Omladinci Lige socijaldemokrata Vojvodine i Srpskog pokreta obnove danas su prekrečili grafit koji su pripadnici ekstremističkog pokreta SNP "Naši"  sinoć napisali na fasadi zgrade na Bulevaru oslobođenja 23, na istom mestu gde je nedavno prekrečen i mural sa likom Ratka Mladića.

Stotinak mladih iz dve stranke okupilo se na akciji krečenja pod nazivom "Deratizacija umesto deđeneralizacije", a grafiti su prekrečeni žutom bojom. "Omladini opčinjenoj ratovima, zločinima i mržnjom nudimo deratizaciju, kao vid oslobađanja od tog nasilničkog ispoljavanja emocija i ludila koje su nazvali đeneralizacija. A kreč je dobar za to", rekla je portparolka Gradskog odbora SPO-a Branka Bežanov.

Potpredsednica Omladine LSV-a Andrea Jerinić kazala je da je akcija organizovana kako bi se pokazalo da parolama mržnje nije mesto u Novom Sadu. -Grafiti koji su ovde ispisani u najmanju ruku ruže naš grad, ali ponajviše pozivaju na mržnju i nasilje. Želeli smo da pošaljemo jasnu poruku da jednoumlju, netoleranciji i mržnji nema mesta u našem gradu, i da onima koji su se odlučili na ovakav vid" komunikacije" stanemo na put u samom startu - rekla je Jerinićeva.

Sem omladinaca danas je krečio i prvi čovek partije NS blok Saša Igić.

Sinoć su aktivisti pokreta "Naši" spalili zastavu Vojvodine i ispisali grafite podrške Ratku Mladić proslavljajući njegov rođendan. Grafit "Čanak nema dovoljno boje da sakrije junaštvo tvoje. Srećan rođendan đenerale", kao i šabloni sa likom haškog pritvorenika bili su ispisani na zgradi koja se nalazi u neposrednoj blizini novosadske Policijske uprave.

  • Oooo

    14.03.2012 14:45
    zipa naslov
    LSV, SPO i Igić ahahahahahahaha!!!!

  • Lokalni Triciklista

    13.03.2012 15:15
    Ligasi i njihovi decaci iz spo bi i D pokazali samo da budu u vestima!
    Jadno ste i minorni
    i nadam se da ce vas stici pravda za sve sto ste uradili ove prethodne 4 godine!
    Pogovot canak i magistar u pokusaju sa svajcarcem i jos po nekima
  • Piplfoks

    13.03.2012 14:12
    Nema tu mnogo pomoći. Mogu krečiti i ljigaši i bivši četnici, subotari ili trgovački putnici, to su sve ljudi koji imaju i život, a ova stoka nolajferska nema šta drugo pametnije da radi nego da urla po utakmicama kilavih timova, ostavlja potpise svojih 'navijačkih grupa' po svim fasadama u gradu, veliča budale koji posećuju zakazane tuče da se šibaju do besvesti pa fasuju nož, ili pak ratne zločince. U iole normalnim zemljama, takvima bi jedina svrha bila da budu seksualna razbibriga ozbiljnim kriminalcima u zatvoru. Nažalost, s obzirom na kilavost naše policije i sudstva, ovde će moći da divljaju dok se građani ne udruže i prebiju ih ko mačke, ili dok, retardi kakvi jesu, ne prsnu sebi sprej u oči ili se samospale u svojim piromanskim akcijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti