Pomerena protestna šetnja taksista

Protestna šetnja taksista, najavljena za danas, odložena je za sutra jer skup nije prijavljen na vreme.
Protestna šetnja taksista, najavljena za danas, odložena je za sutra, jer skup nije prijavljen na vreme.

Prema rečima predsednika taksi udruženja "Vojvođani", Radoslava Krstića, ukoliko se ni u petak niko od gradskih čelnika ne obrati okupljenima, nova protestna vožnja zakazana je za sledeći utorak u 10 časova.

"Skup smo kasno prijavili i samo smo ga pomerili za jedan dan, kako bi sve bilo u zakonskim okvirima. Ukoliko nam se niko og gradskih vlasti ne obrati, protestne vožnje se nastavljaju u utorak i ovaj put će biti veće po obimu. Znamo da smo rekli da ne želimo da maltretiramo građane, ali je ovo sad naš očajnički korak, jer ne tražimo povlastice, već samo naša prava" objašnjava Krstić za Radio 021.

Taksisti traže od gradskih vlasti da uklone divlje taksiste sa novosadskih ulica, da oni koji voze najmanje 10 godine ne moraju da polažu ispit iz poznavanja grada, kao i da im se reprogramiraju oni dugovi za koje nisu jedini krivci.

Za petak u podne najavljen je i skup penzionera na Trgu slobode. Oni će ponovo protestovati tražeći da svi penzioneri stariji od 65 godina, bez obzira na visinu penzija, dobiju besplatne godišnje karte GSP-a.

  • pawlle

    18.03.2010 06:48
    idiotizam
    vrhunski bezobrazluk je sto taxisti traze da ne placaju porez i doprinose ili da im se oproste sto nisu do sada placali , pa gospodo sta smo mi ostali BUDALE?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti