Stigle lisice

"Parking servis" je nabavio lisice koje će biti korišćene za zaključavanje nepropisno parkiranih vozila, ali se sada čeka da MUP Srbije donese podzakonska akta koja regulišu ovu oblast.

"Parking servis" je nabavio lisice koje će biti korišćene za zaključavanje nepropisno parkiranih vozila, ali se sada čeka da MUP Srbije donese podzakonska akta koja regulišu ovu oblast.

Očekuje se da ova mera smanji broj nepropisno parkiranih automobila za polovinu, kaže za Radio 021 portparol ovog preduzeća Radovan Jeknić.

"Naše ekipe obilaziće teren i blokiraće točkove bahato parkiranih automobila. Pored lisica, vozaču će ostaviti i podatke kome treba da se javi da bi one bile uklonjene. Nakon poziva, vozač će morati da čeka izvesno vreme da ekipa dođe i skine mu lisice, a pre toga će morati da plati kaznu", navodi Jeknić.

Parking servis kupio je 84 komada lisica, od toga je 80 za putnička vozila, 2 za kombije i 2 komada za autobuse. Lisice će biti postavljane uglavnom na vozila koja se parkiraju na mestima za osobe sa invaliditetom i na vozila sa stranim tablicama, a očekuje se da će njihovo postavljanje biti moguće već tokom aprila.

  • kptLepra

    03.05.2010 16:34
    Moze li ...
    jel to klasichna brusilica moze da prosvira jel ?

    Uzmem neku aku brusilicu, to npr obavezna oprema sa sve aparat za gashenje ....

    jako mi je zao sto smo se umorili od protestvovanja ....
  • samo svi treba da rade svoj po

    19.03.2010 08:54
    Nepropisno parkiranih automobila u gradu bilo bi manje da policija obavlja svoj pozao za sta je i placena.Vise puta je vidjeno da policajac ne reaguje kada vozac nepropisno parkira auto u blizini policajca.Izgleda da je precutni dogovor policija-Grad da se vozaci opominu,kaznjavaju,da bi se na kupovinu neefikasnih "lisica" punila kasa Parking dervisa.
    Ako Parking servisu nedostaje "lisica'ja imam dva para nekoriscenih
  • Old Šeterhend

    19.03.2010 07:37
    Ma di to ima
    Za čije novce kupujete preko nepotrebne ( i svakako štetne ) lisice? Parking servis je iskasapio grad stubićima i kupi lovu na malo uložene farbe za crtanje ( a i to je urađeno bez dovoljno planiranja ), ali ne, uvek "dobro je, može još". Hej, to su naši novci, naš grad, tu smo se rodili !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti