Novi Sad domaćin takmičenja baletskih škola

Republičko takmičenje baletskih škola održava se u Novom Sadu, na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta.

Republičko takmičenje baletskih škola održava se u Novom Sadu, na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta.

Na sceni će se pojaviti najtalentovanije učenice i učenici osnovnih i srednjih škola sa teritorije Srbiije.Ulaz je slobodan, a takmičenje traje od 24. do 26. marta, i to:

Prvog dana, od 10:00 do 12:30 održava se takmičenje odeska za narodnu igru svih kategorija. Istoga dana od 14:00 do 17:00 takmiče se učenice i učenici osnovne škole IA i IB kategorije.

Drugog dana, od 11:00 do 13:00 je takmičenje odseka za klasičan balet, srednjih škola, II, III, IVA i IVB kategorije. Takmičenje se nastavlja od 14:00 do 17:00 za II i III kategoriju odseka za savremenu igru srednjih škola.

Poslednjeg dana, od 11:00 do 13:00 III, IVA i IVB kategorija odseka za klasičan balet takmiče se sa drugom, trećom i savremenom varijacijom. Od 14:00 do 17:00 takmiče se IVA i IVB kategorija odseka za savremenu igru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.