Kažnjeno 200 pešaka i vozača

U akciji pojačane kontrole saobraćaja, 21. i 22. marta, novosadska policija kaznila je ukupno 212 pešaka i vozača koji su počinili prekršaje.

U akciji pojačane kontrole saobraćaja, 21. i 22. marta, novosadska policija kaznila je ukupno 212 pešaka i vozača koji su počinili prekršaje.

Od toga, 153 pešaka kažnjena su novčanom kaznom zbog prelaska kolovoza van pešačkog prelaza, a 28 zbog prelaska na crveno svetlo.

Podneto je 6 prekršajnih prijava protiv maloletnih osoba zbog prelaska kolovoza van obeleženog pešačkog prelaza i 25 prekršajnih prijava protiv vozača zbog nepropuštanja pešaka na prelazu.

Iz policije apeluju na građane da se pridržavaju saobraćajnih propisa.

  • 24.03.2012 05:57
    Sekspir
    Super,ajd sad malo ispred Makijata pa kaznjavajte za bahato parkiranje!!!
  • TT

    23.03.2012 19:10
    Biciklisti apeluju
    odakle god da ste došli, imajte na umu da u novom sadu taj sloj asfalta nije drugi trotoar već biciklistička staza i ne služi kao prostor za prodaju cveća i ostalih stvari iz gepeka, kao ni za kotrljanje kolica i ostalih stvari, ni šetnju.
    Već za, kako ime kaže, vožnju bicikala.

    Takođe molimo pešake da pogledaju levo i desno pre nego što kroče na stazu.
  • b

    23.03.2012 18:20
    a koliko je pandura kažnjeno za brzu vožnju bez sirena i rotacije, preticanje desnom stranom, ne davanja migavaca pri tom i telefoniranjem u vožnji? svaki ali SVAKI dan to viđam na ulicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti