Počelo iznajmljivanje gradskih bicikala

Počela je nova sezona iznajmljivanja gradskih bicikala.

Počela je nova sezona iznajmljivanja gradskih bicikala.

Građanima je na raspolaganju ukupno 125 gradskih bicikala, a do sada ima oko 700 registrovanih korisnika. Nijedan bicikl do sada nije ukraden, a oštećenja su veoma mala.

Cene i uslovi korišćenja isti su kao i prošle godine. Korisnici su dužni da se uz ličnu kartu registruju, što podrazumeva izradu čip kartice, koja košta 500 dinara i neograničenog je trajanja. Cena iznajmljivanja je 20 dinara za sat, odnosno 100 dinara dnevno.

"NS bajk" ima pet stanica, a najavljeno je da će ove sezone biti otvorena još dva stajališta, na Detelinari i Novom naselju.

  • Ne ko nego šta

    26.03.2012 20:31
    čiji su to bicikli
    Zbilja čiji su to bicikli? Ko izdaje fiskalni račun? Pavličić ih promotivno vozi.Nije valjda da je toliko zabrinut za zdravlje Novosađana.Ako jeste nek malo obrati pažnju na vodu koju pijemo.Jeste ima naša voda nešto više hemijskih elemenata nego što je dozvoljeno ali su nam zaduženi doktori rekli da to nije ništa opasno.Opa Đurđo!
  • Dragoslav Golovic

    24.03.2012 11:59
    kad bi ...
    kad bi u Krusevcu bili pametni gradski oci , uradili bi nesto slicno , makar postavili biciklisticku stazu kroz grad a ne ovako da se trujemo i strahujemo od vozaca koji najcesce slabo ili neznaju uopste da voze (koriste vozilo)...
  • 24.03.2012 11:18
    Stvarno korisno, zdravo i lepo za Novi Sad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti