Najbolji mauntbajkeri u nedelju na Fruškoj Gori

Na Popovici se u nedelju održava međunarodna maunt bajk trka, koja je ujedno i jedna od kvalifikacionih trka za Olimpijske igre u Londonu.
Na Popovici se u nedelju održava međunarodna maunt bajk trka, koja je ujedno i jedna od kvalifikacionih trka za Olimpijske igre u Londonu.

Ova trka se vozi u okviru "Salkano kupa" koji se održava na dva kontinenta, u četiri države, a obuhvata 13 trka, kaže potparolka Turističke organizacije Novog Sada Tihana Vidaković.

"Serija trka u okviru Salkano maunt bajk kupa održava se u Turskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Trka na Popovici je treća po redu u nizu od 13 trka koje se nalaze u sklopu ovog kupa", objašnjava Vidakovićeva.

Očekuje se preko 200 učesnika iz 15 evropskih zemalja. Među njima se nalazi i oko 50 takmičara iz tri novosadska kluba. Trka počinje u nedelju u 11 časova na Popovici. (N.D.)

  • mario

    30.03.2012 09:51
    Obavezno pogledajte
    Najatraktivniji sport koji postoji, obavezno idite vidite, stanite kod velikog spusta blizu Orlovog Bojišta :)

    Inače ne kaže se "mauntbajk". To je planinski biciklizam, ili ako baš mora, "mauntin-bajk" (Ivan Klajn).
  • Mimi

    30.03.2012 08:40
    Fruškoj Gori ili Fruškoj gori?
    Saberite se i opismenite, ljudi...
  • Jazz

    30.03.2012 07:31
    Biće zanimljivo sigurno. Još i da vreme posluži...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti