Hiljadu mališana na listi čekanja za vrtiće

Prva sabiranja podataka o broju dece čiji su roditelji konkurisali za mesto u vrtićima "Radosnog detinjstva" pokazuju da će oko 1.000 mališana završiti na listi čekanja.
Prva sabiranja podataka o broju dece čiji su roditelji konkurisali za mesto u vrtićima "Radosnog detinjstva" pokazuju da će oko 1.000 mališana završiti na listi čekanja.

Da situacija bude gora, za njih oko 500 će prijave odmah biti odbačene jer su roditelji konkurisali za mesta u vrtićima u kojima konkurs nije bio raspisan.

U toku ove nedelje će radnici Predškolske ustanove sabrati sve prijave, nakon čega će uslediti detaljna provera, kako bi se izbegle mahinacije sa lažnim prijavama socijalnog statusa dece i roditelja.

Kako je najavljeno, krajnji rok za objavljivanje konačnih rang lista biće 15. jun.

  • 23.04.2012 18:46
    Hm
    Ja ne razumem kako ovo sme da se desi. Nema dovoljno nezaposlenih? Roditelji plaćaju premalo? Ili neko tu ne zna da organizuje stvari? Stvarno ne razumem.
  • Ljuska bez kikirikija

    23.04.2012 16:57
    Jel to ono sto je PAvlicic najavljivao da nece vise biti lista cekanja!
    Bravo Rodni bravo
  • Borko

    23.04.2012 10:27
    Čekaj, bre, malo... A to što izgradnjom svakog vrtića u poslednjih desetak godina kažu da lista više neće biti?!

    (''Najveći vrtić na Balkanu'' itd.)

    Jada li smo i beda...
    Ništa više ne verujem političarima. Ništa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti