Najskuplja tezga-100 hiljada dinara

Preduzeće "Tržnica"  raspisalo je javnu licitaciju za prodajna mesta na svim gradskim pijacama koja će se održati četvrtak i u nedelju u prostorijama ovog preduzeća.
Preduzeće "Tržnica"  raspisalo je javnu licitaciju za prodajna mesta na svim gradskim pijacama koja će se održati četvrtak i u nedelju u prostorijama ovog preduzeća.

Prema rečima direktora "Tržnice", Dušana Bajića, u ponudi je oko 700 tezgi, a cene su iste kao pre dve godine, osim za pojedine atraktivnije. "Početna cena jedne atraktivnije tezge na Limanskoj pijaci će biti čak 100.000 dinara, što je najskuplje od svih početnih cena", kaže Bajić.

On dalje dodaje da je ovo najbolje vreme za uzimanje tezge. "Ako iko namerava da se bavi pijačnom delatnošću, ovo je pravo vreme jer prošla zima, i loše vreme. Uz malo sreće,daćemo u zakup i pet praznih lokala koje imamo", smatra Bajić.

Prošle godine nije bilo velikog interesovanja za tezge. Bajić tvrdi da je jedan od razloga i to što se dobar deo slobodnih prodajnih mesta nalazi na Najlon pijaci, koja je sama po sebi velika. "Na preostalim pijacama, više praznih tezgi ima na Ribljoj, Temerinskoj i u natkriljenom delu Detelinarske pijace, što računamo da će ove godine biti popunjeno jer smo klimatizovali salu", objašnjava Bajić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti