Igrač i trener Novog Sada i dalje kritično

Trener i košarkaš Novog Sada Nemanja Danilović i Nenad Grozdanić, koji su pre više od dve nedelje povređeni u saobraćajnoj nesreći, i dalje su u kritičnom stanju i životno su ugroženi, rečeno je u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Trener i košarkaš Novog Sada Nemanja Danilović i Nenad Grozdanić, koji su pre više od dve nedelje povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći, i dalje su u kritičnom stanju i životno su ugroženi, rečeno je u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Neurohirurg Ljubomir Krstić rekao je da je zdravstveno stanje sportista izuzetno teško i oni su i dalje priključeni na aparate za veštačko disanje.

"Njihovo stanje je vrlo kritično i obojica imaju poremećaj vitalnih funkcija", rekao je Krstić.

Trener i košarkaš Novog Sada teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između 6. i 7. marta na putu Beograd - Niš, kod Lapova. Oni su zadobili teške povrede glave, moždanog tkiva i pluća i zbrinuti su na Intenzivnoj nezi kragujevačkoj Kliničkog centra. U udesu je lakše povrede zadobilo još šest košarkaša.

  • ja

    24.03.2010 08:53
    inf
    nije tajna ko je vozio...vozio je trener nemanja danilovic...
  • tragedija jeste ....

    24.03.2010 06:36
    To sto su nasi kosarkasi nastradali a dvojica su u kriticnom stanju jeste tragedija.Jedino sto do sada nije objavljeno a to je, KO JE VOZIO kombi i da li ce vozac kombija u kojem su nastradali kosarkasi ikada biti izveden pred lice nase pravde, unistiti zivote ljudima nije mala greska

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti