Bacali blokove sa zgrade Radničkog

Kako Radio 021 saznaje, dvojica momaka noćas oko jedan sat posle ponoći bacala su građevinske blokove na ulicu Vojvođanskih brigada sa napuštene zgrade Radničkog univerziteta.

Kako Radio 021 saznaje, dvojica momaka noćas oko jedan sat posle ponoći bacala su građevinske blokove na ulicu Vojvođanskih brigada sa napuštene zgrade Radničkog univerziteta.

Naš izvor koji je bio na licu mesta kaže da je ubrzo došlo pet policijskih kola i da su mladićima stavljene lisice, a da su, nakon legitimisanja, pušteni i da su odlazeći komentarisali kako im policija ne može ništa. Na fotografiji koju nam je poslao naš slušalac jasno se vide ostaci blokova na putu i policijska kola sa uključenom rotacijom.

Izvor iz policije koji je želeo da ostane anoniman nije mogao da komentariše detalje, ali je potvrdio da je policija izlazila na mesto događaja.

Tokom današnjeg prepodneva, put je očišćen, ali se na njemu još uvek vide tragovi blokova koje su bacali sa zgrade u ovoj prometnoj ulici u užem centru grada.

  • 11.06.2012 01:20
    Steta
    Steta sto nisu izgubili ravnotezu
  • Leo

    07.06.2012 12:03
    anonimusu
    Nisi me shvatio. To su bile dve razlicite ekipe. Ovi drugi nemaju nikakve veze sa onima sto su bacali blokove. Ali ne vredi se raspravljati. Prica je zavrsena.
  • 06.06.2012 16:07
    " a ekipa koja je ostala unutra je okrivljena bezrazlozno. "

    S kim si takav si.
    Ma nece ni ti okrivljeni biti osudeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti