Punjenje gradske kase za 20 odsto manje od plana

Punjenje gradske kase za 20 odsto manje je od planiranog, tako da se za septembar planira rebalans budžeta.
Punjenje gradske kase za 20 odsto manje je od planiranog, tako da se za septembar planira rebalans budžeta.

 

Gradonačelnik Igor Pavličić kaže da zbog toga treba očekivati značajno kresanje investicija, ali ističe da je dobro da su pojedini značajni projekti započeti, te da je za njihovo finansiranje novac obezbeđen. To se odnosi na izgradnju Žeželjevog mosta i četvrtu fazu Bulevara Evrope, kaže gradonačelnik za RTV.

Na pitanje šta će Grad učiniti na privlačenju stranih investicija u delu lakšeg dobijanja dozvola, Pavličić tvrdi da je već sada na tom planu učinjeno dosta i da je maksimalan rok za izdavanje građevinske dozvole 45 dana.

Govoreći o formiranju nove vladajuće koalicije u Novom Sadu, Pavličić kaže da na njeno stvaranje nije bilo uticaja iz stranačkih centrala iz Beograda jer su, kako je naveo, i on kao predsednik Gradskog odbora DS i predsednik Gradskog odbora SPS Siniša Sević "imali pun mandat da pregovaraju o koaliciji koja će u narednom periodu voditi Novi Sad".

  • @Deleteboy

    05.07.2012 14:45
    Zvace Dacic ponovo.... cim se formira republicka vlada. Jedan od uslova novom premijeru da ostane na toj poziciji i da se ne izbruka da bude dva dana premijer bice i da sps u Novom Sadu formira sa SNS vlast...
    Samo strpljenja malo...
  • Samo kazem

    05.07.2012 14:43
    ha ha ha o investicijama prica lik koji nije doveo ni jedan dinar u Novi Sad
    Nemoj se mnogo razmahivati... posle formiranja republicke vlade ides u opoziciju....
  • alek

    03.07.2012 17:28
    samo tako
    Iskreno me zanima gde su te silne investicije..Gde su nova radna mesta..A u ostalom tako nam i treba narod je vas i LSV izabrao da ga cedite do mile volje...PA neka bude taqko..Samo se bojim da to ije malo ili mnogo vise od 20 posto...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti