Uskoro "021" android aplikacija

"021" uskoro pokreće aplikaciju za mobilne telefone nove generacije sa android operativnim sistemom.

"021" uskoro pokreće aplikaciju za mobilne telefone nove generacije sa android operativnim sistemom.

Aplikacija omogućava korisnicima brz i jednostavan pristup vestima, mogućnost ostavljanja komentara, gledanje video klipova ili Telepolova, itd.

Skidanje aplikacije će biti vrlo jednostavno. Kada je pronađete potrebno je da kliknete dva puta na "install" i "ok" i program će biti instaliran na vaš uređaj. Nakon toga jednim klikom na aplikaciju pokrećete naslovnu stranu na kojoj se nalaze najnovije i najvažnije vesti iz svih rubrika.

U okviru portala "021" uskoro će se naći i posebna internet stranica posvećena muzici, pa će posetioci, sem mogućnosti uživo slušanja Radija 021 moći i sami da biraju koju vrstu muzike žele dok pretražuju sajt. Za početak će biti ponuđeno pet kategorija -  Classic rock, najlepše balade, domaći pop i rok hitovi, nova muzika i bossanova radio. Kategorije će se vremenom proširivati.

Inovacija je i sajt na adresi http://popusti.021web.tv na kom će oglašivači moći da promovišu svoj posao, a kupci pronađu povoljne ponude usluga i proizvoda.

  • VASKE

    03.08.2012 12:07
    SVAKA CAST ZA INOVACIJE,SAMO TAKO NASTAVITE,SLUSACU VAS I U DALEKOJ AFRICI,VELIKI POZDRAV!!!
  • IOS

    12.07.2012 00:26
    Iphone
    Napravite i za Iphone :) Svaka cast na inovaciji ali nemojte tu prestati...
  • okanovic

    11.07.2012 17:53
    Bravo
    Sve pohvale, već sam vam par puta pisao na temu Android aplikacije, jedva čekam da je isprobam. Svaka čast još jednom i samo tako nastavite, pozzz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.