Matica dobila osvetljenje

Zavod za izgradnju grada je završio sa radovima na postavljanju dekorativnog osvetljenja na zgradu Matice srpske.
Zavod za izgradnju grada je završio sa radovima na postavljanju dekorativnog osvetljenja na zgradu Matice srpske.

Kako je najavljeno, ova institucija će zasijati u punom sjaju uoči predstojećih verskih praznika, pravoslavnog i katoličkog Uskrsa. Nove sijalice će se paliti i gasiti istovremeno sa javnim osvetljenjem.

Izvođač radova bilo je preduzeće ''Energo-tehnika Južna Bačka'' iz Novog Sada, a vrednost posla iznosila je 12 miliona dinara.

Zavod za izgradnju grada je završio sa radovima na postavljanju dekorativnog osvetljenja na zgradu Matice srpske. Kako je najavljeno, ova institucija će zasijati u punom sjaju uoči predstojećih verskih praznika, pravoslavnog i katoličkog Uskrsa. Nove sijalice će se paliti i gasiti istovremeno sa javnim osvetljenjem. Izvođač radova bilo je preduzeće ''Energo-tehnika Južna Bačka'' iz Novog Sada, a vrednost posla iznosila je 12 miliona dinara.

  • Uncut

    01.04.2010 11:06
    Brez svetla nista
    ...nasem gradu je samo to falilo, zar ne ?
    Ooo, Boze, ima li te...
  • Ivana

    31.03.2010 16:24
    NSadjanka
    Lepo da je Matica konacno osvetljena i drago mi je zbog toga! Ali ne razumem i ne mogu da shvatim sta je sa ostalim ulicama u blizem centru i cak samom centru koje su osvetljene kao na selima,mislim da je to sramota,rupe po ulicama i nije osvetljeno idealno za lopove,a svaki dan padamo po ulicama...
  • Marko - "starosedelac"

    31.03.2010 14:05
    Bravo!
    Bravo!!! Bravo!!!

    To je najvaznije, nema veze sto pola grada nema kanalizaciju, asfalt, telefon, ulicno osvetljenje...zapravo - dostojanstvo!

    Potemkinova sela gradimo i super nam je!

    "Ziveli!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti