Udruženje za pomoć samohranim roditeljima

Udruženje samohranih roditelja "Kolona srca" poziva zainteresovane roditelje da im se priključe, a to mogu učiniti svakog radnog dana od 16 do 19 časova.

Udruženje samohranih roditelja "Kolona srca" poziva zainteresovane roditelje da im se priključe, a to mogu učiniti svakog radnog dana od 16 do 19 časova.

Ciljevi udruženja su pružanje pravne i psihološke pomoći, pomoć pri zapošljavanju, omogućavanje besplatnih zdravstvenih usluga u saradnji sa privatnim ordinacijama, kao i organizovanje kurseva zanata i kulturno-umetničkih aktivnosti.

Članovi mogu biti samohrani roditelji i njihova deca, punoletna deca samohranih roditelja i ljudi koji žele da pomognu udruženju.

Sedište "Kolone srca" u Novom Sadu je u Kosovskoj 19, a u Beočinu u Dimitrija Tucovića 6 i mogu se kontaktirati na broj 061/111-58-80. Informacije o udruženju mogu se dobiti na mejl adresi kolonasrca@gmail.com ili na fejsbuk stranici kolonasrca. Postoje od pre nekoliko meseci.

  • Milisavljevic Milena

    01.09.2022 12:24
    Potrebna mi je pomoc u xrani o
    Molim ljude dobre volje samoxrana majka sam dvoje dece maloletnix skolskog uzrasta .Pomoc mi je potrebna u xrani obuci i odeci i u drvima .Za informacije broj 0658530865 .Xvala unapred dobrim ljudima koji mi priteknu u pomoc .
  • Nataša K.

    18.06.2021 00:25
    Pomoć
    Ja sam samohrana majka dvoje dece,u podataka tima sam i ne mogu više ni stan da plaćam,žrtva sam nasilja u porodici i stariji sin mi je psihički oboleo zbog traume imam svu dokumentaciju potrebna mi je pomoć a ne znam kome da se obratim pomozite mi molim vas
  • Ilona

    14.02.2021 12:42
    Budimo hrabre
    Drage moje ne očekujte pomoć i podršku od institucija koje su zadužene za to jer ćete se samo razočarati. Glavu gore i borite se za sebe i svoju decu. I ja sam samohrana majka 3 dece i razumem da je teško ali bolje biti u 28 kvadrata mira i sloge i morate mnogo raditi i nekoliko poslova nemojte očekivati pomoć ako dođe hvala bogu i budite zahvalni za krov nad glavom pa i podstanarski.Nije lako ali sedite isplačite se i nastavite dalje. Mi smo u 24 kvadrata ali skromno živimo.Uvek možete negde čistiti nekoga negovati i slično i znati da to radite za svoju decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti