Ilić: Sistem naplate karata u vlasništvu GSP-a

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Borko Ilić izjavio je da će sistem elektronske naplate karata, čije se uvođenje planira u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP) "Novi Sad", biti u vlasništvu GSP-a.

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Borko Ilić izjavio je da će sistem elektronske naplate karata, čije se uvođenje planira u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP) "Novi Sad", biti u vlasništvu GSP-a

"Sav profit od naplate će ubirati isključivo GSP kao javno, novosadsko, preduzeće", istakao je Ilić dodajući da je najrealnije da će uvođenje sistema elektronske naplate u gradske autobuse početi krajem 2013. godine.

"Neophodno je da prođe procedura tendera. Prethodni su propali, a novi nije još raspisan i zbog toga je najrealnije da će krajem naredne godine početi uvođenje tog sistema naplate", rekao je Borko Ilić.

  • caca

    07.10.2012 04:49
    da li deca koja idu u osnovnu skolu moraju da imaju kartu?
  • Jovan

    06.10.2012 19:41
    Aman, prestanite sa datumima, frljate se istim od 2007. godine, bolje budite pošteni pa recite da nećete uvesti elektronsku naplatu karata i to je to. Doći će i taj "kraj 2013. godine" pa ćemo videti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti