Danas imenovanja Marinkovića i Fajgelja

Predsednik Skupštine grada Siniša Sević izjavio je da će novosadski parlament danas razmatrati predlog Upravnog odbora Pozorišta mladih da za vršioca dužnosti direktora te ustanove bude imenovan glumac Dragan Marinković.

Predsednik Skupštine grada Siniša Sević izjavio je da će novosadski parlament danas razmatrati predlog Upravnog odbora Pozorišta mladih da za vršioca dužnosti direktora te ustanove bude imenovan glumac Dragan Marinković umesto dosadašnjeg upravnika Zorana Đerića koji je u ponedeljak podneo ostavku.

Raspravljaće se i o promeni prvog čoveka Kulturnog centra Novog Sada Lasla Blaškovića na čije mesto bi trebalo da bude imenovan Andrej Fajgelj.

Prema Sevićevim rečima, na današnjoj sednici će se razrešavati i imenovati članova skupštinskih tela i upravnih odbora, kao i vršioci dužnosti direktora javnih ustanova.

Sednica parlamenta počinje u 10 sati.

  • paolo

    11.10.2012 08:50
    !!!
    Postovani Dragane, ODMAH rasturi uzurpatorsko drustvo u Poz.mladih, plati glumce po ucinku i proveri sve finansije !!! Sa saznanjima izadji u javnost pa da onda cujemo dezurne dusebriznike.
  • Kruti

    11.10.2012 07:45
    DJ Sadam je bio ,,najbolji" kadar.I njemu slični
    Alo Trolovi iz koje ste vi države došli i ovde lupetate ,pa grad su pokrali i upropastili ovi bivši,,kadrovi " koji su bili navlasti LSV,DS tetke babe ,,sestre" nabavke javne ,kumovske veze ,ljudi sa ,,prvim zapošljenjem" NVO i td. A vi ovde pričate gluposti i zamenjujete teze ,samo to ne prolazi više kod naroda - građana i građanki ,znaju oni odakle smrada . Pa nije NAROD šišarka derani nijedni.
  • JAZZ

    11.10.2012 07:39
    Izgleda da se u svakoj vlasti sve svodi na postavljanje novih osoba na vodeće funkcije u gradu...i to je sve.
    Od nekog plana i rada nigde ni reči...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti