Danas na Spensu Sajam zapošljavanja

Nacionalna služba za zapošljavanje danas organizuje 30. Sajam zapošljavanja u zapadnom holu Spensa.

Nacionalna služba za zapošljavanje danas organizuje 30. Sajam zapošljavanja u zapadnom holu Spensa.

Svoje učešće su potvrdila 33 poslodavca koja su prijavila 170 slobodnih radnih mesta. Na Sajmu će, takođe, učestvovati jedna privatna agencija za zapošljavanje.

Biće predstavljen i program podrške za ekonomsko osnaživanje mladih "Biznis mladih Srbije", pokrenut kao partnerska inicijativa Smart kolektiva, Erste banke i Nacionalne službe za zapošljavanje. Iz NSZ savetuju kandidatima da sa sobom ponesu nekoliko primeraka radne biografije.

Sajam zapošljavanja traje od 10 do 15h.

  • milana

    16.05.2013 21:25
    kada je sledeci sajam za zaposljavaanje
  • h1n1

    11.10.2012 15:42
    hajde ako neko zna
    nekoga ko zna nekoga da se na tim sajmovima zajebavanja neko zaposlio pa da nam se ovde pohvali, osim onih koji su privremeno na 1god. samo da gazde uzmu pare od siz-a pa šut karta...
  • DekiNS

    11.10.2012 08:50
    Данас на Спенсу Сајам замајавања!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti