Kružević: Istrage u Elektrovojvodini

U naredna tri meseca biće završene istrage zloupotreba u Elektrovojvodini, najavio je novi direktor tog javnog preduzeća Srđan Kružević.

U naredna tri meseca biće završene istrage zloupotreba u Elektrovojvodini, najavio je novi direktor tog javnog preduzeća Srđan Kružević.

On je istakao da je, prema saznanjima do kojih su do sada došli, najzastupljenija korupcija u nižim nivoima menadžmenta.

"To su ujedno i najvažnije delatnosti, jer se radi o direktnom kontaktu sa građanima – poput izdavanja saglasnosti ili priključaka za električnu energiju", rekao je Kružević za RTV.

V.d. direktor Elektrovojvodine kazao je i da će se nastaviti beskompromisna borba protiv krađe struje.

  • Maca

    16.10.2012 10:15
    Stvaranje predrasuda je ono sto vecina ljudi ume...ne poznajete coveka, kao ni njegove sposobnosti, a nesto pricate...Svako ko je mlad i zeli da napravi neku pozitivnu promenu zasluzuje sansu... 'Pre nego sto uperite prst u nekog, proverite da li su vase ruke ciste' ;)
  • Pravnica

    12.10.2012 10:36
    Sta ste napali coveka,treba mu dati sansu da se dokaze.Kakav je bio ovaj prethodni...ovaj moze biti samo bolji! ;)
  • Gradjanin

    12.10.2012 09:48
    KONACNO
    Konacno neko dovoljno svestan, da istupi, i uradi pravu stvar! Svaka cast Kruzevicu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti