Pojačana kontrola lokala

Pojačana kontrola rada novosadskih lokala, u kojoj koordinirano učestvuju sve inspekcije, dala je prve rezultate.

Pojačana kontrola rada novosadskih lokala, u kojoj koordinirano učestvuju sve inspekcije, dala je prve rezultate.

Ugostitelji, koji su kroz najave gradskih čelnika očekivali pojačanu kontrolu, potrudili su se da inspektore dočekaju spremni, te u većini lokala koji su do sada kontroliosani nije bilo većih propusta. Pojačana kontrola biće nastavljena.

Nakon odluke grada da se ozbiljnije pozabavi problemom rada noćnih lokala, osam nadležnih gradskih, pokrajinskih i republičkih inspekcija koordiniralo je rad inspektora koji svakodnevno obilaze lokale u gradu, piše Blic. U akciji učestvuju sanitarna, komunalna, ekološka, turistička, poreska, građevinska, protivpožarna inspekcija, kao i inspekcija rada.

Kontrola se radi uz asistenciju policije, što znatno olakšava posao, kažu inspektori. Najviše propusta zabeležila je sanitarna inspekcija, kao i inspekcija rada. Znatan broj radnika u kafićima i klubovima još radi na crno, pa nema ni sanitarnu knjižicu.

  • Pedja

    22.12.2011 18:20
    "zbog smrada girosa"???
    Sto bi reko Tasko Nacic u filmu Davitelj protiv davitelja "ko ne voli karanfile ne zasluzuje da zivi". Isto vazi i za giros. :)
  • Rodney Trotter

    12.04.2010 16:10
    Pravdu u šake, Mister X, niko neće rešiti vaše probleme.
  • MISTER X

    10.04.2010 13:00
    Nekima se gleda kroz prste
    Pitam inspekciju rada kako je moguće da lokal "Gyromania" u ul. Maksima Gorkog radi danonoćno, kada to nikome u gradu nije dozvoljeno? Mi koji živimo u blizini lokala 24 časa ne možemo da otvorimo prozore zbog smrada girosa koji dolazi iz tog lokala? Pouzdano znam da je podneto više prijava od strane isnpekcije koje su potom negde "zaturene", kao i obično kod nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti