Maturski panoi besplatno na Spensu

Nakon vesti da vlasnici prodavnica u centru grada naplaćuju maturantima za isticanje njihovih panoa, iz Spensa pozivaju sve đake završnih razreda da panoe postave u izlozima tog centra, gde će prostor dobiti bez nadoknade.

Nakon vesti da vlasnici prodavnica u centru grada naplaćuju maturantima za isticanje njihovih panoa, iz Spensa pozivaju sve đake završnih razreda da panoe postave u izlozima tog centra, gde će prostor dobiti bez nadoknade.

Prema rečima portparolke ovog preduzeća, Slobodanke Brankov, reč je o novosadskoj tradiciji da se slike maturanata izlažu na prometnim mestima.

"Do sad je bio običaj da se maturantski panoi izlažu u zonama gde ima puno pešaka, a Spens je svakako mesto gde građani prolaze, dolaze i zadržavaju se i zbog toga smatramo da su naši izlozi idealno mesto za ovu lepu tradiciju", ističe portparolka Spensa.

Slobodanka Brankov poručuje maturantima da se jave marketing službi Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina" na broj telefona 4882-230 ili putem fejsbuk stranice ovog preduzeća.

Ona dodaje da će i ove godine biti održana maturantska parada "Ples sa Evropom", kad će se svi maturanti okupiti na platou ispred Spensa pre nego što organizovano odu na Trg slobode.

  • Brzi

    21.04.2010 18:19
    Sami ste krivi
    Sto ste glasali za ovo - "ove" ljigave lopove. Kad nemaju alternativu.....kao sloba nekada. Ma ne to je sloba kriv za sve....mi sa ovog puta ne skrecemo....do propasti.
  • 21.04.2010 16:45
    Pa zna se ko su glavni poslodavci u centru. To su tajkuni koji nemaju nijednu diplomu, te ne znaju za tradiciju.Što bi rekao MJ iz Zrenjanina: ovo sam sve svorio sa četiri razreda osnovne škole, a šta bi tek da sam završio svih osam. To je lice sadašnje Srbije
  • Dr Petrović

    21.04.2010 15:21
    To davno beše...
    U našim radnjama su radili naši ljudi. Bilo je tu svakakvih dućana. Onda dođoše neki što donesoše banke, butike, kockarnice...
    Tu za našu decu mesta nema: Došli divlji pa isterali pitome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti