Prolećno spremanje grada

Grad Novi Sad pokreće akciju "Veliko prolećno spremanje Novog Sada", koja predstavlja nastavak kampanje "Zdrav grad-zdravi ljudi" i trajaće do 5. juna.

Grad Novi Sad pokreće akciju "Veliko prolećno spremanje Novog Sada", koja predstavlja nastavak kampanje "Zdrav grad-zdravi ljudi" i trajaće do 5. juna, kaže gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić.

Prema njegovim rečima, zdravlje Novosađana je preduslov za sve ostalo i Grad želi ovom akcijom da skrene pažnju na važnost čiste i zdrave životne sredine.

Akcija simbolično počinje 22. aprila, na Dan planete zemlje, a završava se 5. juna, kada se obeležava Dan zaštite životne sredine.

Glavne aktivnosti su čišćenje školskih dvorišta, organizacija Cvetne pijace, kao i uređenje Kameničkog parka u kome će za Praznik rada biti organizovan "Eko uranak". Takođe se planira ćišćenje i uređenje naselja Bagladeš i Veliki rit.

  • Starosedelac

    22.04.2010 06:30
    Smesno
    Pavlicicu dokle vise praznih prica, to je sve normalno da se radi i radi se vec godinama jedino se tvoja vlada setila da prozove vasom akcijom. Gde su ta radna mesta koja si obecao gde su ti mostovi gde je ta bezbednost. Stvarno si Rodni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti