Koliko će nas koštati Exit?

Koliko će novca ove godine od grada i pokrajine dobiti Udruženje Egzit za organizaciju festivala još nije poznato, izjavio je za Radio 021 generalni menadžer Egzita Bojan Bošković.

Koliko će novca ove godine od grada i pokrajine dobiti Udruženje Egzit za organizaciju festivala još nije poznato, izjavio je za Radio 021 generalni menadžer Egzita Bojan Bošković.

"Nemamo za sada još nikakav konkretan pismeni dopis koliko je to para, ono što znamo je da su to sredstva značajno manja u odnosu na neke prošle godine, jer kriza je uhvatila maha svuda i to se odražava i na Egzit", tvrdi on. Bošković nije hteo da otkrije koliku cifru su tražili, sa opravdanjem da je to beznačajan podatak, pošto se uvek odobri znatno manja suma od tražene.

Podsećamo, prošle godine grad Novi Sad dao je Egzitu 50 miliona dinara, a ukupni budžet festivala bio je oko četiri i po milona evra.

Što se tiče ovogodišnjeg Egzitovog kampa, generalni menadžer ovog udruženja kaže da su u toku pregovori i sa Vojskom i sa gradom o lokaciji za kamp. "Ne mogu vam sad ništa tačno reći gde će to biti, biće na najboljoj mogućoj lokaciji koja može da se dobije", siguran je Bošković.

Ono što je za sada poznato jeste to da su i ove godine u opticaju Oficirska plaža i Trandžament, kao i to da će kamp biti otvoren devet dana. Kada je u pitanju eko park, oranizatori Egzita neće odustati od te ideje, a kada će ona biti realizovana, takođe nije poznato.

  • ...

    07.07.2010 10:59
    ova pesma sve govori, ko zna da je razume...
    http://www.youtube.com/watch?v=mCwl_xyCItc
  • zokinho

    05.07.2010 09:25
    cipovan
    upravo cipovan.... lepo se ja njima iser..m na njihove narukvice!!!!!
  • Novosadjanin

    26.04.2010 07:44
    e
    Ovi njima organizuju predizborne kampanje "Bolje izadji", "Super Svima" itd, a oni njima daju keš! Šta niej jasno? Sve je jasno kao dan! Glasajte i dalje sa gradski DS i nadajate se što boljim koncertima! Privatni festival je naša budućnost, sve ostalo je manje važno! Samo da neko krene, u prvim sam redovima! Dole Exit, dole DS (Najgore je sto su dobijali i od Maje, ali da ne duzim sada zasto i kako, zna se...)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti