Radovi u centru grada

Nastavljeni su radovi na raskrsnici kod Sajma, a danas bi trebalo da bude zakrpljen deo ulica Braće Popović i Hajduk Veljkove, ispred Master centra.
Nastavljeni su radovi na raskrsnici kod Sajma, a danas bi trebalo da bude zakrpljen deo ulica Braće Popović i Hajduk Veljkove, ispred Master centra.

Portparolka JKP Put Jelena Stojsavljević najavljuje radove na Bulevaru Kralja Petra, koji će početi krajem sedmice, a početkom maja radiće se i u centru grada.

"Radiće se raskrsnica Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, zatim na Bulevaru Mihajla Pupina od Žarka Zrenjanina do Jevrejske ulice, Raskrsnica Jevrejske, Uspenske i Mihajla Pupina i presvlačenje Jevrejske ulice od Šafarikove do Uspenske. Termini će zavisiti od radova drugih javnih preduzeća koji su najavili  postavljanje svojih instalacija, kao i od vremenskih uslova, ali planirano je da se ove lokacije rade od 5. -15.maja", ističe Stojsavljević.

  • pera lastic

    27.04.2010 19:55
    oce'l promasiti sajam
    ja mislim da bi bilo najbolje da sve to rade bas za vreme prolecnog sajma.... neka digne dva prsta ko misli da ce sve ovo biti uradjeno pre pocetka sajma i da ce one silne kamone i kola i ostale goste ulice docekati asvaltirane i uredno okrecene...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti