Uništavanje zelenila česta pojava

Iako sadnja više hiljada sadnica u Partizanskoj ulici još nije završena, već je deo njih povađen i pokidan.
Iako sadnja više hiljada sadnica u Partizanskoj ulici još nije završena, već je deo njih povađen i pokidan. Portparol "Gradskog zelenila", Ivan Nožinić, kaže za Radio 021 da je to uobičajena pojava.

"Puno toga se uništi, posebno kada su u pitanju mlade sadnice. U poslednje vreme smo imali nekoliko slučajeva u centru grada, razbijanje žardinjera kod Vladičinog dvora i kod Katedrale. To se uradi u roku od nekoliko sekundi, pa mislim da ćemo bolju kontrolu imati tek na jesen kad komunalna policija počne sa radom", objašnjava Nožinić.      

On dodaje da je Partizanska jedna od najprometnijih i najzagađenijih ulica u gradu, a zelenilom se sprečava zagađenje i buka. Sadnja bi trebalo da bude završena do kraja nedelje.

Sam grad ima samo pet procenata zelenila.

  • sve gore od goreg...

    28.04.2010 07:08
    Da li je do sada neko uhapsen sto: unistava iz cefa semafore-na Klisi , semafor za pesake bio odlomljen,da li je neko uhapsen i kaznjen sto lomi korpe za smece, sto baca smece po gradu, sto sprejovima unistava fasade raznih objekata,sto unistava autobuska stajalista, sto redovno nestaju sa tabli red voznje na autobuskim stajalistima, bio bi poduzi spisak delovanja raznih grupa,grupica koji konstantno unistavaju sve dobro i lepo u nasem gradu, a vlast nikom nista, samo kuka, kako ih je malo, jkako su im mala mesecna primanja,nije istina oni su apsolutno nezainteresovani za odrzavanje grada Novog Sada
    P.S. Izbvinjavam policajcima koji nisu idiferentni i koji rade svoj posao kako treba
  • Bobi

    27.04.2010 19:21
    Strašno
    Ovo nije više moj grad! Ovo je grad divljaka...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti