Radovi na Bulevaru kralja Petra

Od danas počinje postavljanje novog sloja asfalta na Bulevaru kralja Petra I na potezu od Gagarinove do Rumenačke ulice.

Od danas počinje postavljanje novog sloja asfalta na Bulevaru kralja Petra I na potezu od Gagarinove do Rumenačke ulice.

Autobusi na liniji 3 i 8 ponovo prolaze ovim bulevarom, a najavljeno je da će tokom radova biti zatvorena po jedna kolovozna traka. Rok za završetak radova je 8. maj.

Presvlačenje asfalta još danas se radi i u Avijatičarskoj ulici. Na vozače se apeluje da u ovom periodu koriste alternativne pravce.

  • komsija

    30.04.2010 14:37
    bilo bi korisno kada bi se nadlezni pozabavili parkiranjem vozila u desnoj kolovoznoj traci na bulevaru kralja petra I
  • Bogdan

    29.04.2010 14:48
    Slazem se
    Slazem se time da je ulica Slobodana Bajica u katastrofalnom stanju. Ako nema novca da se skroz sredi (a sto bi valjda trebalo da se uradi), neka se barem interventno zapuse svi krateri na pocetku i kraju ulice. Sredina ulice nije tako katastrofalna. Stanje je toliko lose da je maltene nemoguce proci kolima kroz nju!
  • Igor Cika

    29.04.2010 10:44
    Neka se neko iz gradske vlade provoza automobilom
    Da li je neko prosao automobilom ulicom Slobodana Bajica koja povezuje dva vrtica Radosnog detinjstva kada pada kisa? Molim Vas, probajte ako smete !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.