Apolo od danas Novosadska televizija

Od danas Apolo televizija nosi naziv Novosadska televizija, a kako rukovodstvo najavljuje, uz novo ime ići će i drugačiji imidž ove TV stanice.  
Od danas "Apolo televizija" nosi naziv "Novosadska televizija", a kako rukovodstvo najavljuje, uz novo ime ići će i drugačiji imidž ove TV stanice. Prema istraživanju koje je ta televizija sprovela, oko polovine ispitanih Novosađana ne smatra je gradskim javnim servisom, već privatnim medijem.

Direktor Novosadske televizije, Andreja Tomašević, rekao je za 021 da programska koncepcija neće biti značajnije promenjena. Ipak, radiće sa svešću da će program biti dostupan na širem području, budući da je od pre mesec dana prisutan na tržištu Severne Amerike i Zapadne Evrope.

"Dakle biće višenamenske produkcije vezane za kulturu, istoriju, turizam, ekonomske kapacitete i ono što Novi Sad kao grad nudi", rekao je Tomašević.

Za novi logo su predloge davali i sugrađani, a na konkurs je pristiglo oko 70 ideja. U užem izboru bilo je pet kandidata, a konačno rešenje je kompilacija postojećih izbora i rešenja montažera iz same televizije.

"Apolo televizija" je prva TV stanica u Srbiji koja je od Republičke radiodifuzne agencije dobila dozvolu da promeni naziv.

  • Ivana

    09.07.2010 06:24
    bez kritike
    U mom komentaru nigde ne pise da nema, niti ja to mislim, nego da ja kao neko iz Novog Sada imam dobru volju da unapredim postojece i doprinesem, bez osvrta na sposobnost kadra i kvalitet vec postojeceg programa ( koji usput budi receno i nije najsjajniji, da ne ulazim u temu zbog koga).
    Oni koji su se nasli prozvani, mozda bi trebalo da razmisle zasto jesu, jer nije bilo nikakve kritike. A sto se sanse tice, mozda ipak nece doci sama.... nego se mozda treba malo potruditi za nju..... ili mozda ne.
  • Novinar

    08.07.2010 08:16
    Ivana, zašto misliš da u redakciji ove Tv nema ljudi koji bi mogli da unaprede program?!
    Možda im samo nije data šansa... Nekih od njih se dobro sećam...
  • Ivana

    07.07.2010 09:01
    Za gospodina Andriju - jel moze?
    Ja bih da doprinesem gradu i gradskoj TV pa bih da dobijem termin da radim emisiju zabavnog tipa , eto ne morate ni da me platite a imam i kolegu koji bi radio sa mnom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti