Virtuelni matičar i dalje ne radi

Usluga "Virtuelnog matičara" tj. dobijanje izvoda iz matične knjige elektronskom poštom u Novom Sadu i dalje ne funkcioniše.

Usluga dobijanja izvoda iz matične knjige elektronskom poštom u Novom Sadu i dalje ne funkcioniše.

Slušateljka Radija 021 tvrdi kako je poslala zahtev e- mailom i priznanice o uplati pre 20 dana, ali da joj do danas nije stigao ni izvod, niti odgovor. Prema njenim rečima, na telefon ponuđen na sajtu niko se ne javlja, u šta smo se i lično uverili.

Na internet stranici Virtuelnog matičara stoji da je sajt sada informativniji i funkcionalniji, ali da usluga još uvek nije dostupna. Ne navodi se kada će proraditi, niti se građani upozoravaju da će dugo čekati ako pošalju zahteve i uplatnice.

Pokušali smo da od članice gradskog veća zadužene za upravu i propise Mileve Popović Subić saznamo kada će Virtuelni matičar proraditi, ali u službi za informisanje kažu da je ona na službenom putu do petka i da niko sem nje nije ovlašćen da odgovori na naša pitanja.

Dok usluga ne proradi, građani mogu da izaberu izmedju čekanja u redu satima u Matičarskom zdanju i neizvesnosti kada će im izvodi stići poštom.

  • klima85

    18.07.2010 16:48
    nesreca sa e maticarem
    I ja imam problem. Ne mogu uopste da udjem u svoj nalog koji sam kreirao na tom sajtu, uplatio sam i popunio pre toga aplikaciju sa podacima i sada ne radi. Takoreci, ukrali su mi oko 2000 din, poslao sam im mejl sa objasnjenjem problema i kazu da su prebukirani i nije im jasno do kakve je greske doslo. Posle toga sam im opet poslao bar 5 mejlova i niko mi ne odgovara. Da li neko od vas zna da li je moguce pokrenuti sudski postupak?
  • glogicar

    07.07.2010 10:15
    virtualno
    probajte skenirati novac i poslati virtualnom maticqaru mozda ce uspeti na virtualnu lovu posto je uvo virtualna drzqava
  • Svetislav

    31.05.2010 14:41
    Maticari
    22.05.2010. poslat zahtev za rodni list i drzavljanstvo i uplaceno, u ponedeljak 24.05.2010. uplatnice skenirane i poslato email, ali odgovora nema, a oni i dalje reklamiraju da se trazena dokumenta salju pouzecem nakon email porudzbine. Sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti